Mine beste tips for at brun fargen skal vare lenger! (julievinnes)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Mine beste tips for at brun fargen skal vare lenger!

Hei dere!

I dag tenkte jeg å skrive mine beste tips for at brun fargen skal vare lenger. Det er lett for at den fort forsvinner.

1.  Det er lurt å ta solarium/ sole seg ute dersom det er sol ute. For å ha et grunnlag før du drar til syden.

 

2.   Det er viktig å skrubbe huden før man reiser, jeg skrubber huden min to dager før jeg reiser. Det vil fjerne døde hud celler og da vil brun fargen vare lenger når de døde hud cellene er fjernet. 

Jeg bruker denne skrubben fra Soap and Glory og den lukter veldig godt og er gode skrubb korn som skrubber godt. Jeg har aldri prøvd en bedre skrubb enn Soap and Glory. Den selges på boots apotek. Jeg anbefaler å bruke en skrubb hanske, men det har jeg ikke nå.

 


3. Akuratt nå bruker jeg denne kropps såpen fra Elizabeth Arden. Men jeg anbefaler helst en olje kropps såpe med mer fuktighet, men den har jeg dessverre ikke nå. Huden trenger mye fuktighet! Elizabeth Arden selger på parfymeri. 

 


4.  Det er viktig å bruke barber skum som gir fuktighet. Vist man ikke bruker barber skum, kan huden bli tørr. Jeg synst denne er god, den er fra Satin care.  Den selges over alt. Mat butikker, Vita og Cubus tror jeg.

 


5.  Dette er det viktige trikset gjennom hele reisen, og jeg anbefaler bruke body lotion hver dag uansett om du skal reise eller ikke. Jeg bruker nå denne fra Elizabeth Arden, den synst jeg er veldig god. Men når jeg er i syden bruker jeg en tykkere body lotion, for jeg føler det gir enda mer fuktighet. 

Er det bare jeg som føler brun fargen forsvinner på flyet på vei hjem til Norge? Før jeg drar hjem, tar jeg et veldig tykt lag på hele kroppen før jeg skal fly hjem. For å unngå at den forsvinner. 

 


6.  Det er viktig å gi samme pleie til ansiktet. Jeg bruker denne skrubben fra exuvianse. Jeg elsker den! Den kjøpes på hudpleie salonger.

 


7.  For å gi ekstra mye fuktighet til ansiktet bruker jeg en fuktighets maske fra TD clinik som jeg sover med om natten, som jeg vasker av om morningen. Og en fuktighets krem fra lush. Jeg tror man kan få kjøpt TD clinik på hud pleie salonger, jeg vet ikke.

 


8.  Det er viktig å rense huden både morning og kveld. Jeg bruker denne cleanseren fra soap and glory. Og en toner fra Exuvianse for å fjerne rester fra sminken.

9.  Så er det lurt å ta litt solarium i blandt.

 

Håper dere likte tipsene!


  • Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits